Willemsen header 1

Werken met
bakken energie?

Dát is werken bij Willemsen

Uitdaging. Leuk werk. Lekker samenwerken. En vooral: plezier, plezier en nog eens plezier. Veel werkgevers roepen het. Maar wij bewijzen het. Jij maakt namelijk bij ons hét verschil. Wij zetten jou in je kracht en leiden je nog breed vaktechnisch op ook. Dat is werken en leren in de installatietechniek. Ofwel: werken en leren in één. Hoe mooi is dat?
Ideeën creëren voor klanten en deze ook realiseren. Van advies en ontwerp, tot uitvoering en uitgebreide en warme overdrachten. Daar krijg je toch energie van?

Vacatures installatietechniek

Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen. Een student in opleiding, zij-instromer of bestaande monteur binnen de installatietechniek. Het maakt niet uit. Als je maar samen met ons de wereld om ons heen iedere dag een stukje beter wil maken. Van een groot utiliteitsproject voor een bedrijf in Raalte, tot een mooie klimaatoplossing voor een organisatie in Zwolle. Dát noemen we nou ‘mooi werk’. Samen doen we het, met een bult plezier!

 

Ontwerp zonder titel (9)

En nu jij

Zie jij dat ook wel zitten? Mooi. Vele handen maken immers licht werk. Of je nou nog al ergens anders werkt als bijvoorbeeld installatiemonteur. Misschien ben je wel een zij-instromer? Of studeer je nog. Kortom: je bent meer dan welkom. Ben jij een waar organisatietalent en weet jij onze projecten tot in de puntjes te plannen? Ga je gang als administratief medewerker. Of heb jij twee rechterhanden? Dan is een functie als utiliteitsbouwer jou misschien wel op het lijf geschreven. Maar we hebben nog veel meer uitdagende functies. Ga jij hét verschil maken bij ons?

 

Ontwerp zonder titel (8)

Meer weten over ons? Laten we een bakkie doen.