Willemsen header 1

Wij zijn jouw
zakelijke partner

Een technisch installatiebedrijf in Heino. Dat niet alleen voor jou bouwt, maar vooral mét jou. We doen het dus echt samen. Wees niet bang: wij doen het werk! Noem het vertrouwd. Noem het betrokken. We zien in ieder geval de vraag achter de vraag en denken volop met je mee. Sterker nog: we zetten die stap extra. Zo weet jij dat jouw project altijd op tijd af is, naar volle tevredenheid.

Vindingrijke installatietechneuten

Volop creatieve breinen met twee rechterhanden. Met een heldere kijk en een frisse blik, gericht op de toekomst. Dat geeft jou een warm gevoel, gegarandeerd. Of het nou gaat om renovatie of om nieuwbouw. We halen alles uit de kast voor jouw project. Zo krijg jij dat mooie, rustieke restaurant. Of dat grote, uitdagende kantoorpand. Duurzaam en klimaat-technisch meer dan op orde. Toekomstbestendig dus.

Zakelijke utiliteitsbouw

Op zoek naar een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor je gebouw? Met onze kennis over totaalinstallaties helpen wij je graag. Sterker nog: we adviseren, ontwerpen en bouwen het voor je. Gaat het om elektra, loodgieterswerk of klimaattechniek? Daar lopen we warm voor. Letterlijk soms.

 

Renovatie

Duurzamer. Nieuwer. Innovatiever. Wij maken meer van uw bezit. Met vaste samenwerkingspartners realiseren we seriematige verduurzamingsprojecten. Met name voor woningcorporaties. Want waarom iets goeds weggooien als het nog genoeg waarde heeft? Daar doen we niet aan. Met de juiste verbeteringen kom je een heel eind. Misschien wel verder zelfs. Daar helpen we je graag bij. Met een passend en toekomstbestendig advies.

Willemsen_Sfeerfotos_20211104_LS-12